Yhteistyössä

50% hyväntekeväisyyteen

  Pelastakaa Lapset ry, Suomen Punainen Risti, Suomen UNICEF ry

Kaikkien teosten hinnasta menee aina puolet hyväntekeväisyyteen. Tilaamalla taidetta olet siis automaattisesti mukana auttamassa lapsia ja nuoria. Päätät itse, mihin hyväntekeväisyyskohteeseen puolet valitsemasi tai tilaamasi työn hinnasta menee.

Esimerkiksi Hope – Yhdessä ja yhteisesti ry: n kanssa pyrimme siihen, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Hopen kautta olemme asiakkaideni kanssa päässeet mukaan jakamaan vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettista apua sekä tarjonneet eri kaupungeissa asuville lapsille ja nuorille esimerkiksi harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä. Jos valitset Hope – Yhdessä ja yhteisesti ry:n lahjoituskohteeksi, voit itse myös päättää, mihin Suomen kaupungeista tahdot lahjoituksen kohdistaa.

Voit valita myös minkä tahansa muun haluamasi hyväntekeväisyysjärjestön, esimerkiksi: Pelastakaa Lapset ry:n, Suomen Punaisen Ristin tai Suomen UNICEF ry:n.

Netello Systems

Sivuston teknisestä toteutuksesta vastaa Netello Systems Oy. Yritys on toiminut jo vuodesta 1999 erilaisten verkkopalveluiden ja yrityssivustojen parissa. Tällä hetkellä palvelutarjontaamme kuuluvat esimerkiksi yrityssivustojen hakukoneoptimointi ja asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitävät verkkosivustot.

Valokuvaaja Kasper Garam

@kaspergaram

Graafikko Timo Keinänen

Sosiaalisen median assistentti Jenna Tevajärvi

tevajarvijenna@gmail.com

Minni Salminen

Keskustellaanko lisää?

Toimiminen kanssani ja taulujeni tilaaminen on aina helppoa ja vaivatonta. Annan selkeät ohjeet ja yhdessä onnistumme varmasti tekemään maailmasta taas piirun verran paremman.

Ota yhteyttä

Seuraa tarinaani somessa

@minnisalminenart

Copyright © 2024 Minni Salminen