VÄRIstyksiÄ-näyttely Kahvila Karirannassa tammikuussa 2024

Vuoden 2024 ensimmäinen näyttely oli nimeltään VÄRIstyksiÄ.
Näyttely oli esillä Kahvila Karirannan kabinetissa Lahden satamassa tammikuun ajan.

Näyttelyssä oli esillä värikkäitä akryyliteoksia kuten Fresh, Splash ja Slush sekä Mini Fresh, Mini Splash ja Mini Slush.

Lisäksi näyttelyyn ripustettiin Ukrainassa näyttelykiertueella mukana ollut Sparkle, joka sai rinnalleen sinipunasävyisen Esirippu auki -teoksen ja vihreäkelataisen Sinne minne menisin -teoksen.

Kabinettiin ovensuusta löytyi näyttelyinfo, vieraskirja ja Valomökki, jonka sisältä kurkistelivat Onneneläimet.

Onneneläimiä oli esillä myös piirongin päällä.

Samassa kulmassa olivat esillä Kettu ja Ruhtinas, Ukrainan näyttelykiertueella mukana ollut Who are you, omalla tavallaan seinällä kieppuneet Villi ja Vapaa, sekä yksi vielä nimetön teos.

Sielun muotokuvista ja voimatauluista voi kysyä minulta milloin vain. Puhelimitse, viesteitse, sähköpostilla tai kylään tulemalla.
Puhelin: 050 529 9294
minni.salminen@gmail.com

Vierailijoita kävi Karirannassa melkoisesti, sillä presidentinvaalit olivat myös käynnissä ja moni suuntasi vaalikahveille satamaan.

Lisäksi jätin kabinettiin Salaisen viestin, jonka ohjeita noudattamalla pääsi mukaan pieneen yllätysarvontaan, jossa arvoin mukaan ilmottautuneiden joukosta voittajan, joka sai itselleen Onneneläimen. Voittaja, Nelli Narinen, valitsi itselleen Lilan Delfiinin.

Kiitos kaikille vierailijoille, arvontaan osallistuneille, viestiä jättäneille ja Kahvila Karirannan henkilökunnalle.

Suurin kiitos taas Petelle kaikesta avusta.

Seikkailut jatkuvat. Tule mukaan!

Copyright © 2024 Minni Salminen