Etusivu » Kauppa » Akryyli » Lohtu

Lohtu

  • Koko: 73×60 cm
  • Akryyli
  • Valmis ripustettavaksi

Ota yhteyttä ja tee tilaus. Valitse samalla, mihin hyväntekeväisyyskohteeseen tahdot lahjoittaa 50 prosenttia taulun kokonaishinnasta.

Kun lähetät tilauksen, olen sinuun yhteydessä ja sovimme yhdessä toimitustavasta. Toimitus Suomessa tapahtuu esimerkiksi Matkahuollon Pakettipalvelun Taulu-pakettina, jonka hinta on 29,90 euroa, kun paketin enimmäismitat ovat 15 x 120 x 150. Pienempi paketti kulkee vieläkin edullisemmin. Varovasti kuljetettavan paketin lisämaksu on 9,90 euroa. Toimitusmaksu lisätään hintaan.

Voimme myös yhdessä sopia taulun noudosta tai toimituksesta muulla tavalla.

Voin myös esitellä taulua sinulle tarkemmin esimerkiksi videopuhelun välityksellä ennen lopullista ostopäätöstäsi.

Ole rohkeasti yhteydessä, niin katsotaan ja sovitaan yhdessä paras mahdollinen toimitustapa juuri tämän taulun toimittamiseksi.

500,00 

Ehdota jotain sydäntäsi lähellä olevaa kohdetta, esimerkiksi oman kotikaupunkisi junioriurheiluseuraa, lastensuojelun yksikköä, lasten harrastustoimintaa tukevaa yhdistystä tai sitä kohdetta, johon tahtoisit lahjoituksesi tehdä.
Product total
Options total
Grand total

50% taulujen myynnistä lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen
hope logo  Pelastakaa Lapset ry, Suomen Punainen Risti, Suomen UNICEF ry

Hei onnea, olet löytänyt itseäsi puhuttelevan taulun, jonka tahdot tilata. Samalla pääset tekemään hyviä tekoja apua tarvitseville lapsille ja nuorille.

Jos tahdot ostaa juuri tämän teoksen, valitse samalla myös mihin hyväntekeväisyyskohteeseen tahdot lahjoittaa 50 prosenttia taulun kokonaishinnasta.

Voit valita jonkun valmiiksi listalla olevista hyväntekeväisyyskohteista tai vaihtoehtoisesti voit ehdottaa jotain muuta sydäntäsi lähellä olevaa kohdetta, esimerkiksi oman kotikaupunkisi junioriurheiluseuraa, lastensuojelun yksikköä, lasten harrastustoimintaa tukevaa yhdistystä tai sitä kohdetta, johon tahtoisit lahjoituksesi tehdä.

Kun lähetät tilauksen, olen sinuun yhteydessä ja sovimme yhdessä toimitustavasta. Toimitus Suomessa tapahtuu esimerkiksi Matkahuollon Pakettipalvelun Taulu-pakettina, jonka hinta on 29,90 euroa, kun paketin enimmäismitat ovat 15 x 120 x 150. Pienempi paketti kulkee vieläkin edullisemmin. Varovasti kuljetettavan paketin lisämaksu on 9,90 euroa. Toimitusmaksu lisätään kokonaishintaan.

Voimme myös yhdessä sopia taulun noudosta tai toimituksesta muulla tavalla.

Kun olen saanut tilauksesi, olen sinuun yhteydessä ja voin myös esitellä taulua sinulle tarkemmin esimerkiksi videopuhelun välityksellä ennen lopullista ostopäätöstäsi. Toimitan ostopäätöksen tehtyäsi sinulle yksinkertaiset maksuohjeet, joista selviää, miten ja minne maksat hyväntekeväisyysosuuden ja miten toisen osuuden.

Copyright © 2024 Minni Salminen