Näin käynnistyi verkkosivuprojektini Netellon kanssa

Käynnistimme verkkosivuprojektin yhdessä Netello Systems Oy:n kanssa keväällä 2022.

Olen sanoinkuvaamattoman onnellinen, että Netellon väki auttaa minua valtavasti ja pyyteettömästi tässä tärkeässä asiassa – taiteeni kotipesän luomisessa ja lasten ja nuorten auttamisessa.

Netellon tiiminvetäjä Marleena Arvosen kanssa pidettiin ensimmäiseksi yhteinen starttipalaveri ja hahmoteltiin tulevien tuotantoviikkojen ja kuukausien askelmerkkejä. Suunnitelmat tarkentuvat pikkuhiljaa ja yhdessä päätimme edetä rauhallisesti ja kokeillen sekä kuulostellen.

Nettisivujen tuotantoprosessi on huikea matka ja keskityinkin vuonna 2022 taideasioissa pääsääntöisesti verkkosivujen ja -kaupan rakentamiseen. Samalla tein toki akryylitöitä, jotta sivujen avauduttua sieltä löytyy reilusti ihmeteltävää. Toki valmistelin myös tilaustöitä, joista saadun palautteen myötä olen sanattoman onnellinen.

Missään välissä ei pidä unohtaa, että taiteen tekemisen lisäksi yhtälailla tärkeä rooli sydäntyössäni on lasten auttaminen. Eli edelleen kaikista teoksistani menee aina 50 prosenttia hyväntekeväisyyteen lasten ja nuorten auttamiseksi Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n tai muun asiakkaan valitseman hyväntekeväisyysjärjestön kautta. Voit tilauksen tehdessäsi itse ehdottaa kohdetta ja otan selvää, miten lahjoittaminen valitsemaasi kohteeseen onnistuu helpoiten.

Ota yhteyttä ja tuumitaan yhdessä, millainen taikataulu sinua odottaa – joko valmiina tai juuri sinulle tilauksesta maalattuna: minni.salminen@gmail.com

Ihanaa, että olet matkassa mukana. Saa puhaltaa myötätuulta mulle ja lapsille!

Minni

Copyright © 2024 Minni Salminen