Raksan lämminsydäminen meininki yllätti ja innosti

Oli suuri kunnia saada kutsu Raksa-messujen uudelle sisustusalueelle Sisustussuunnittelu Suvi-Marja Siljanderilta.

Suvi-Marja otti minuun yhteyttä ja kysyi saisiko erään tauluistani – tai mahdollisesti muutamia taulujani – mukaan alueen mallihuoneeseen.

Lisäksi hänellä oli mielessä pari muutakin tilaa, jonne hän arveli taiteeni sopivan mainiosti.

Suvi-Marja Siljander kutsui minut ja taiteeni mukaan Raksa-messuille 2023.

Tavattuani messujen projektipäälliköt Katja Riihilahden ja Anne Koskisen selvisi, että hyvää tekevät ja pysäyttävät tauluni olisivat tervetulleita useammallekin alueelle Raksaan.

Malliksi sisustetun olohuoneen ohella taulujani löytyikin loppupeleissä neljästä eri paikasta: esiintymislavan seinustalta, oleskelutilasta, mallihuoneiden jatkoseinästä ja mainiolta paikalta messukäytävältä.

”Lupa hohtaa” löysi paikkansa Raksalle sisustetun malliolohuoneen seinältä.
”Kohtaaminen”, Heijastus, ”Kun” ja ”Auttajat” pysäyttivät messuvieraita käytävällä. Näistä yksi on jo löytänyt uuden kodin. Arvaatko mikä?
Esiintymislavan vieressä oli kuvauspiste ja lisää erikokoisia – myös pieniä – taulujani.
”Verkko” oli kookkain Raksassa esillä ollut tauluni, joka pitää ehdottomasti nähdä elävänä. Tervetuloa kotigalleriaani katsomaan ja tutustumaan tähän lempeään jättiläiseen.
Oleskelutila on tässä kuvassa vielä valmisteluvaiheessa. Näistä teoksista osa on jo löytänyt uuden kodin ja osa on vapaana.

Messuja edeltävinä päivinä teimme ykköskannustajani ja auttajani, puolisoni Pete Tevajärven kanssa mittavan roudaus-, mallaus- ja ripustusoperaation, jotta kaikki valitut taulut olivat siellä, missä niiden pitikin olla.

Pete auttoi myös uusien – uunituoreiden – flyereiden kanssa, jotta nekin saatiin ajoissa painosta ja messuille jakoon.

Uudet uunituoreet flyerit ehtivät Raksaan mukaan juuri ja juuri. Kiitos Jussi Koukku ja M&P Paino. Jutun lopussa on esillä myös flyerin toinen puoli.
Messuvalmistelut vaativat esimerkiksi roudaamista, suunnittelua, mallaamista, ideointia, käsityötä, poraamista ja ripustamista.

Tahdon kiittää Peteä, Suvi-Marjaa, Katjaa ja Annea vielä valtavasti. Samalla kiitos lähtee kaikille muille tapaamilleni Raksan yhteistyökumppaneille taiteeseeni kohdistuneesta innostuneesta ja hyväsydämisestä vastaanotosta.

Katja Riihilahti, Suvi-Marja Siljander ja Pete Teväjärvi yhteisessä hyvää tekevässä ringissä Raksan tohinoissa.

Kiitos myös erityisesti messuvieraille yhteydenotoista, keskusteluista ja huikeista jatkotoimenpiteistä – jotka taas mahdollistavat yhdessä auttamisen.

Raksasta uuteen kotiin lähti kolme teostani – kaksi niistä suoraan seinältä – kolmannen toimitin asiakkaan kotiovelle Raksan jälkeisenä maanantaina. Jatkokeskusteluja ja – pohdintaa käydään vielä parin muun asiakkaani kanssa muutamasta muusta esillä olleesta taulusta.

Muistathan, että voimme aina myös sopia joustavista maksujärjestelyistä, jos joku teoksista kolahtaa. Pääsemme varmasti yhteisymmärrykseen: minni.salminen@gmail.com

Nämä taulut ovat jo uusien kotiensa seinillä:

”Kohtaaminen”
”Lupa hohtaa”
”Erilainen ja ylpeä siitä”

Oli upeaa saada olla mukana tässä huipputapahtumassa yhdessä hyvää tekevästi.

Oli myös mielettömän hienoa saada kiinnostuneita yhteydenottoja ja uusia kontakteja.

Mahdollisista tulevista tilausteoksista on myös päästy aloittamaan keskustelut. Lähitulevaisuus näyttää, millaiset sävyt, värit, muodot, tunteet ja energiat tahtovat syntyä tuomaan valoa, voimaa, luovuutta, energiaa ja apua niitä tarvitseville.

Kaikista töistäni – myös Raksalta ostetuista – menee 50% asiakkaan valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen.

Raksa on tämän vuoden osalta ohi, mutta muistathan, että voit tulla katsomaan taulujani myös kotigalleriaani ja ateljeeheni Lahteen.

Soittele tai viestittele ja sovitaan yhteinen aika:
p. 050 529 9294
minni.salminen@gmail.com

#raksamessut

Copyright © 2024 Minni Salminen