Myötätuulen puhurit ja sydämelliset apujoukot mahdollistavat ihmeitä – kannattaa luottaa intuitioon ja uskaltaa kysyä apua

Oletko joskus ihmetellyt, miksi asiat sujuvat ja etenevät silloin tällöin niin vaivattomasti? Toisinaan taas tilanteet takkuavat ja seinä nousee vastaan, käännätpä katseesi mihin suuntaan tahansa.

Pikkuhiljaa – kokemuksen ja intuition kasvun myötä – sinunkin on mahdollista oppia tarttumaan tehokkaammin edessä avautuviin elämänliaaneihin heilauttaaksesi projektejasi ja tavoitteitasi niiden tarjoamien mahdollisuuksien avulla reilunkokoisin harppauksin eteen päin.

Lahden keskustassa osoitteessa Hämeenkatu 5 on esillä vaihtuvia teoksiani, joista menee aina 50 % hyväntekeväisyyteen. Voit itse valita kohteen.

Kun pohdit, miten itsellesi tärkeä asia toimii ja onko sen mahdollista kasvaa, menestyä ja löytää juuri ne ihmiset, jotka ovat kaivanneet ideaasi ja sen tarjoamia mahdollisuuksia, tarkkaile arjen kulkua. Voi olla, että huomaat pieniä, tai jopa valtavan kokoisia kannustuksen aaltoja, itsestään avautuvia ovia, onnenkäpäliä, -siipiä tai säteitä. Saattaa olla, että jopa tornadon lailla pyörivä myötätuulen puhuri koittaa napata sinut kyytiinsä, mutta jostain syystä voimme olla sokeita sille ja jäkittää tiiviisti paikoillamme. Juuri tuo ohimenevä puhuri voisi hitusen huomiota saatuaan ohjata sinut oikeaa polkua eteen päin hyvinkin vauhdikkaasti.

Kannattaa siis jäädä ihmettelemään, jos huomaat, että nyt tapahtuu jotain erityisen vaivattomasti ja kuin itsestään. Silloin on syytä hiljentää, pysähtyä – huomioida tilanne – ja pitää hatusta kiinni. Jos annat luvan, kohta mennään kovaa. Voit silloin myös sulkea silmäsi ja nauttia matkasta hymyssä suin.

Kannattaa jäädä ihmettelemään, jos huomaat, että nyt tapahtuu jotain erityisen vaivattomasti.

Joskus taas idea ei tunnu saavan tuulta purjeisiin edes minimaalisimman henkäyksen vertaa. Meitä neuvotaan olemaan taipumattomia, peräänantamattomia ja ehdottomia unelmiemme ja tavoitteidemme suhteen. Toki rohkea pyrkimys ja yritys tavoitella vaikkapa kuuta ja tähtiä taivaalta, voi sysätä pysähtymättömät alkuvoimat liikkeelle.

Teos nimeltään ”Jos” on nähtävissä sisältä päin.

Mielestäni sitkeys ja rivakka asioiden edistäminen kannattaa aina. Varsinkin projektin alkutaipaleella ja siitäkin eteen päin, on syytä vaalia tavoitteitaan kärsivällisesti ja aikaa antaen. Mutta jos huomaat pyristeleväsi ja kiristeleväsi unelmaasi väkisin kasaan, ilman että vuosikausiin vastaan tulee muuta kuin pystysuoria seiniä, voi unelman huoletta vaihtaa toiseen. Se ei tee sinusta luovuttajaa, epäonnistujaa tai ikuista häviäjää. Unelmien uusiminen on virkistävää.

Unelmien uusiminen on virkistävää.

Mutta – ja nyt tulee se tärkein asia – jos uusi unelmasi, projektisi, ideasi saa sinut tuntemaan olosi siltä, kuin joku ulkopuolinen apurijoukko olisi raivaamassa kanssasi tietä kohti tavoitettasi, antaudu sille estottomasti ja röyhkeästi. Tartu siihen mahdollisimman sitkeästi ja naura kiitollisuudesta ääneen. Anna sille aikaasi, vaali sitä ja kerro tavoitteestasi niin monelle taholle, kuin suinkin mahdollista.

Lisätiedot: minni.salminen@gmail.com

Uskon, että sinullakin on mahdollisuus saada tällainen hyvän kierteen sysäys ja ympäröivien auttajien käden ojennus, jos olet jonkun erityisen tärkeän äärellä. Kannattaa silmäillä tarkkaan ja antaa intuitiolle tilaa – tulet kyllä huomaamaan.

Sinullakin on mahdollisuus saada tällainen hyvän kierteen sysäys ja ympäröivien auttajien käden ojennus, jos olet jonkun erityisen tärkeän äärellä.

Kiitollisuus lisää voimaa ja avaa mahdollisuuksien valtaväylää entisestään, joten tuo kiitollisuutesi näkyväksi. Jos saat apua, kiitä siitä runsain mitoin ja ylitsepursuavasti. Tuo kiitollisuutesi esille aina kun saat mahdollisuuden. Jos unelmasi temmataan ympäröivän todellisuuden ja uskomattoman näkymättömän yhteispelillä vahvaan alkukiitoon, voit olla varma, että olet oikeilla jäljillä elämäntehtävässäsi. Yhdessä niistä tehtävistä, jonka juuri siinä hetkessä, sinun itsesi ja muiden parhaaksi, on hyvä muuttua todeksi.

Teos nimeltään ”Kun” näykyy ulkopuolelta kadulta.

Kiitollisuus lisää voimaa ja avaa mahdollisuuksien valtaväylää entisestään.

Minulla on ollut taas viime aikoina hurjasti hyvä tuulia ja auttajia matkassani mukana. On liikuttavaa ja hätkähdyttävää, miten vahvasti apua löytyy, kun kyse on siitä, että saamme yhdessä autettua ja tehtyä hyvä tekoja. Tällaisten hyvän mielen puhureiden ja sydämellisten ihmisten myötä pääset nyt katsomaan, miltä vaihtuvat teokseni Lahden keskustassa Hämeenkatu 5:ssä näyttävät. Voit käydä katsomassa ikkunassa kadulta päin ja halutessasi myös astua sisään aulaan katsomaan sisällä olevaa teosta. Juuri tällä hetkellä keskustassa ajatuksia ja hyvänmielenkierteitä ilmoille nostattavat sisarteokset ”Jos” ja ”Kun”. Tulehan ihmettelemään maailman hyvyyttä.

Kaikista teoksista menee 50 % valitsemaasi hyväntekeväisyyskohteeseen.

Lisätietoja: minni.salminen@gmail.com

Voit myös soitella halutessasi: 050 529 9294

Voit myös pyytää minua lähettämään sinulle videon jommasta kummasta teoksesta esimerkiksi WhatsAppin kautta p. 050 529 9294.
Copyright © 2024 Minni Salminen