Luovuuden lähde pulppuilee uudessa kodissa

Inspiroiva, intiimi ja mielikuvitusta kutkutteleva ateljeeni sijaitsee kotonani.

Samoin kotoisa yksityisgalleriani, jossa tauluihini pääsee tutustumaan kaikessa rauhassa.

Järjestin helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna yksityisen taidenäyttelyn tauluistani kiinnostuneelle kaksikolle. Erilaisia ja erikokoisia – monenmoisiin tiloihin ja tarpeisiin – sekä monenlaisille persoonille sopivia tauluja on valmiina useita.

Tilasta ja tunnelmasta toiseen pääsee siirtymään helposti ja olen ripustanut tauluja esille erilaisiin olosuhteisiin eteisestä keittiöön ja olohuoneesta makuuhuoneeseen.

Samalla vierailulla voi astua tutkimaan ateljeeta. Studiossani tuntuu vilisevän monisyisiä tarinoita sekä unohdettuja ja kokonaan uusia tasoja. Auttajat huiskuttelevat hyllyiltä ja katonrajasta – iskien samanaikaisesti kipinää ja silmää.

Samalla vierailulla ja silmäilykierroksella keitän toki myös kielenkantoja virittelevät kahvit tai maukkaat teet galleriavierailleni. Katseleminen ei maksa mitään, eikä ostopakkoa tietenkään ole. Jos päädyt hankkimaan taulun itsellesi tai lahjaksi – menee jokaisesta taulusta aina puolet valitsemaasi hyväntekeväisyyskohteeseen.

Helmikuun yksityisnäyttelyyn osallistunutta kaksikkoa varten olin nostanut esille muutamina ennen julkaisemattomia taulujani. Takan reunukselle löysi tiensä kaksi teosta, joita en ollut vielä lisännyt verkkokauppaan.

Luovuuden lähde -niminen pulppuava taulu alkoi välittömästi puhuttelemaan näyttelyvieraitani.

Tästähän löytyy koko ajan paljon kaikkea uutta. Jokaisella silmäyksellä tulee uusia tyyppejä esille.

Luovuuden lähteestä taulun uudet omistajat löysivät monenlaisia hahmoja, liikkuvia edesauttajia, hyväksyviä katseita. Tunneside oli hetkessä solmittu. Taulu tahtoi lähteä omiensa mukaan siltä istumalta.

Kun teimme päätöksen taulun mukaan lähdöstä, tuntui kuin olisimme saaneet uuden perheenjäsenen, jonkun elävän ja puhuttelevan, kuten vaikkapa kissanpennun.

Luovuuden lähteen hinnasta puolet lahjoitettiin Hope Yhdessä & Yhteisesti ry:lle. Varat kohdistettiin Lahdessa eniten apua tarvitseville lapsille ja nuorille.

Kotigalleriastani löytyy paljon myös muita valmiita tauluja, joita ei vielä löydy verkkokaupasta.

Voit tulla tutustumaan hyvää tekeviin teoksiini ennakkoon sovittuna aikana.

Voimme sopia yhdessä ajan puhelimitse p. 050 529 9294.
Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse – minni.salminen@gmail.com

Copyright © 2024 Minni Salminen