Leopardi-taulu toimi käsilaukkuna RadioGaalassa ja tuli myydyksi jo ennen gaalaan saapumista

Pinkin ja raikkaan sinisen väreillä, sekä metallisen hopean sävyillä tekemäni leopardi-kuosia muistuttava pieni taulu oli osa käsilaukkuani ja asustettani maaliskuussa 2023 järjestetyssä RadioGaalassa.

Laukku herätti paljon kiinnostusta ja toimi mainiona keskustelun herättäjänä hyvää tekevää taidettani kohtaan.

Taulu-laukun kiinnitykset kestivät hienosti gaalaillan menossa mukana ja omaperäinen ratkaisu herätti paljon kysymyksiä. Tässä kuvissa yhdessä oman Radio Voima -väen Suskulin ja Teemun kanssa.

Puolisoni Pete tuunasi taulu-laukun kanssani kiinnittämällä harmaan värisen pienen käsilaukun taulun kehyksen takaosaan, laukun metallisesta olkahihnasta. Persoonallinen, ainutlaatuinen ja huomiota herättävä asuste valmistui näppärästi ja toimi juuri niin mallikkaasti, kuin olin mielessäni kuvitellut.

Taulu keikkui menossa mukana ja kehyksen takana piileskelevä käsilaukku hoiti hommansa kuten kuuluikin.

Leopardikuosinen pinkin, sinisen ja hopean sävyinen taululaukku toimi ainutlaatuisena asusteena.

Tarkoitukseni ei ollut lähteä kauppaamaan kyseistä taulua potentiaalisille asiakkaille ja hyväntekijöille RadioGaalaan, mutta yllättävästi taulu oli myyty jo hyvin varhaisessa vaiheessa ennen iltaa. En ehtinyt edes Lahdesta Helsingin Messukeskukseen ja illanviettoon, kun tauluni oli jo varattu.

Gaala-kampauksen ja -meikin minulle lahtelaisessa Wersossa taiteillut ihana ja pirskahteleva meikkiartisti ja hiustaituri Mari sanoi heti taulun nähtyään: ”Tämä on sitten minun. Tahdon ehdottomasti tämän itselleni!”

Niin kaupat lyötiin heti lukkoon ja taulu varattiin Marille.

Villin Leopardi-taulun uusi omistaja ja pikkutaulu sopivat loistavasti energioiltaan yhteen.

Taulu kiinnitti monen gaalavieraan katseet ja keskustelin usemman tutun ja tuntemattoman kanssa mahdollisuudesta tehdä hyviä tekoja hankkimalla joku valmis teokseni www.minnisalminen.com -osoitteesta löytyvästä kaupasta – tai tilaamalla juuri omaan tarpeeseen sopiva taulu vaikkapa sinne oman olo- tai makuuhuoneen vapaana odottavalle seinälle. Taulun hankinnan myötä voi omaan tilaan vapautua lisää esimerkiksi luovuutta, energiaa ja elämäniloa taulun tarjoaman energisoivan värikylvyn tai omavalintaisten sävymaailmojen sykkeen myötä.

Saapas nähdä tuleeko minulta jatkossa vielä lisää kerrottavaa RadioGaalan kautta tulleista tilauksista ja muista hyväntekijöistä. Pidetään peukkuja.

RadioGaalassa entinen kollegani Radio SuomiPOPilta, Groove FM:ltä sekä Metro FM:ltä ja pitkäaikainen ystäväni Mika Kankaanpää huomautti lämpimästi, että olen ihan omassa elementissäni taiteen ja auttamisen parissa.

RadioGaalan jälkeisenä aamuna lähdin toimittamaan pikkutaulua uudelle omistajalleen Wersoon.

Matkalla tajusin, että taulu ei ollut vielä ehtinyt verkkokauppaani, vaikka se oli valmistunut jo pari vuotta aikaisemmin. Sillä ei siis ollut vielä virallista nimeä.

Olin kuitenkin tehnyt taulusta muutamia viikkoja aikaisemmin somepostauksen, jossa julkaisin samaisesta taulusta neljä kuvaa, joissa jokaisessa taulu oli eri päin nähtävissä.

Leopardikuosisesta taulusta muutamaa viikkoa ennen RadioGaalaa tehty postaus esitteli taulua erilaisista näkökulmista.

Olin kirjoittanut postaukseen: ”Leopardimaista notkeutta ja rohkeutta toivon kevääseesi. Miten päin tämä Leoparditaulu sopii parhaiten sun silmään ja ytimeen? Jos vaikka seuraat kulmasta lähtevää ”sinistä suihkua”, huomaat erot selkeästi.”

Pohdin, että taulu olkoot luonnollisesti ja yksinkertaisesti Leopardi.

Leopardi – vai sittenkin joku muu?

Ennen kun pääsin Marin luo, muistin, että hänen lapsensa nimi on Leon.

Samassa hoksasin, että Marihan ei vielä edes tiennyt taulun nimeä ja näin läheltä liippaavaa yhtäläisyyttä.

Mieleni läikähti ja riemun kipinät iskivät jälleen elämän tarjoamien pienten ihmeiden ilosta.

Kun pääsin perille Wersoon ja kerroin ajatuksenjuoksustani Marille, olimme yhdessä liikuttuneita: Leopardi, Leonpardi, niin sen on oltava.

Taulusta tuli siinä hetkessä sittenkin Leonpardi!

Tunne on lämmin ja oivaltava, kun oikea taulu ja ihminen kohtaavat.

Leonpardi osui juuri oikealle henkilölle. Jo usein on taiteeni kanssa käynyt niin, että aikaisemmassa vaiheessa tekemäni teos vain odottaa oikeaa hetkeä ja ihmistä. On kuin kohtaaminen olisi tarkoitettu ja palaset loksahtavat paikoilleen taulun valitessa ihmisensä ja ihmisen taulunsa.

Kun lisäbonuksena taulunsa valitsijalle tulee hyvän tekemisen mahdollisuus, tulevat tunteet usein pintaan. Juuri se on tässä yhteisessä hyvän tekemisessä parasta.

Jokainen asiakas saa itse valita kohteen, jonne puolet taulun hinnasta lahjoitetaan.

Leonpardista varat ohjataan Lahden ensi- ja turvakodille.

Kiitos Marille tästä hyvästä teosta. Toivottavasti Leonpardi vapauttaa paljon luovuutta, valoa ja turvaa elämänkehääsi ja taulun sininen suihku tuo iloa, leikkiä ja uusia mahdollisuuksia runsain mitoin.

Lisätietoja vapaana olevista tauluistani voit kysellä minulta puhelimitse, viestittämällä tai vaikka sähköpostilla.
p. 050 529 9294
minni.salminen@gmail.com

Voit myös kurkistaa suoraan kauppaani: Klikkaamalla tästä

50% hyväntekeväisyyteen
Copyright © 2024 Minni Salminen